13 березня 2017 р.

"Полтавські піснярі" завершили святкову естафету

 Ну ось і підійшов до завершення цикл літературно-музичних вечорів, присвячених Міжнародному жіночому дню та Шевченківським дням в нашій бібліотеці. Святкову естафету завершили 13 березня наші друзі та часті гості хор «Полтавські піснярі».
 Завідуюча бібліотекою Людмила Заливча відкрила вечір, привітала всіх з святами, та наголосила, що цей захід також проводиться напередодні відзначення 30-річчя заснування Полтавської обласної організації ветеранів (Організації ветеранів України). Тож ми присвятили цю святкову зустріч всім ветеранам, а це не тільки переважна більшість наших глядачів, а й більшість з артистів, що беруть участь в наших музичних вечорах.
 Учасники хору «Полтавські піснярі» перед тим, як розпочати святковий концерт дуже щиро та сердечно привітали наш колектив з минулим жіночим святом та подарували квіти, подарунки, віршовані рядки поздоровлень та пісню. Це було дуже приємно і зворушливо, ми вдячні «Полтавськім піснярам» за такий приємний сюрприз.
 А потім – море привітань, пісень, віршів, гумору і навіть танців для всіх присутніх жінок! Люблять «піснярів» наші глядачі – це факт, бо в залі ж було яблуку ніде впасти, повний рекордний аншлаг! Та мабуть же й нашу бібліотеку люблять, бо тут завжди панує атмосфера тепла, затишку, гостинності та доброзичливості.
 І про Шевченківські дні не забули – були пісні та вірші нашого Великого Кобзаря в виконанні артистів, а закінчили свято урочистим виконанням, разом з усіма глядачами пісні на слова Тараса  «Реве та стогне Дніпр широкий».
 Святкову естафету концертів завершено. Але ми не зупиняємося і вже 16 березня запрошуємо наших користувачів на вечір романсу, потім День поезії, тобто далі буде…

Немає коментарів:

Дописати коментар