13 березня 2019 р.

У колі друзів

 Наша бібліотека, і це вже не секрет для тих, хто нас знає і відвідує, стала «пристанищем» не тільки любителів читання, але й шанувальників музики і пісні, рукодільниць і вишивальниць, волонтерів. І тому вечір «У колі друзів» вийшов цікавим і різноплановим.
 З музичним дарунком завітала концертна бригада Полтавської дитячої музичної школи №3 ім. Бориса Гмирі. Звучали мелодії і пісні у виконанні не тільки учнів, але й викладачів. Дякуємо учням вокально-хорового відділу Чепіковій Анастасії, Масло Єлизаветі, Скрипаль Поліні та викладачам Хоменко Марині, Надії Ларіоновій, Івану Темченко, Олені Мальцевій, заслуженій артистці України за чудову програму і майстерне виконання. Це було перше знайомство з цими творчими людьми та, впевнені, воно стане початком нашої тісної дружби та співпраці.
 Волонтерів прийшов привітати заступник Голови правління Полтавської обласної організації інвалідів війни, Збройних сил, учасників бойових дій та силових структур Іван Васильович Якушев. Подяками було відзначено волонтерський загін «Невтомні бабусі», а також 18 активних його учасників. Також були вручені подяки від адміністрацій та вихованців Новосанжарського дитячого будинку-інтернату та Зіньківського дитячого будинку-інтернату ім. О.В. Синяговського за подарунки, які передавали волонтери на День Святого Миколая та 8 Березня.
 Калініченко Катерина Андріївна, як організатор і координатор проекту «Образ і слово Кобзаря у вишивці», прозвітувала про його презентацію у Києві. Катерині Андріївні її та чоловіку Григорію Даниловичу (вперше в Україні, бо це жіноча нагорода) було вручено Орден «Поступ миру та любові» від Національної ради жінок України за їх невтомну роботу по представленню проекту по всій країні. Для бібліотеки із столиці привезли у подарунок книги.
  
 Хочеться відзначити, що вишивальниці, учасниці бібліотечного гуртка «Українські вечорниці» не сидять без діла - зараз почали підготовчу роботу над черговим проектом «Вишиємо для церкви рушники». Роботи цього проекту стануть окрасою Свято-Миколаївського храму міста Полтави. Плануємо до весняного Миколая встигнути хоча би з частиною запланованого.

Немає коментарів:

Дописати коментар