11 липня 2023 р.

Дивовижний і спокусливий світ шоколаду

Існує кілька дат, коли можна святкувати День шоколаду: 7 липня (день, коли ймовірно шоколад завезли до Європи), 11 липня (Всесвітній день шоколаду), 28 липня (День молочного шоколаду в США) або 13 вересня (Міжнародний день шоколаду).

Своїм користувачам ми запропонували відсвяткувати Всесвітній день шоколаду. Ідея свята з’явилась у французів в 1995 році, але воно так сподобалось публіці, що із національного перетворилось на міжнародне.

Сподіваємось, що година цікавих повідомлень «Дивовижний і спокусливий світ шоколаду» сподобалась і нашій аудиторії. Їм було запропоновано: розповідь про історію шоколаду, віртуальну мандрівку по музеях шоколаду, корисні факти про шоколад, інформацію про те, як правильно їсти шоколад.

За допомогою книг кулінарних рецептів згадали, які смаколики можна приготувати, використовуючи шоколад.

Представили книгу Джоани Гарріс «Шоколад». Головна героїня Віана Роше не лише подарувала мешканцям міста небачену досі розкіш – шоколад, але й спробувала за допомогою солодощів змінити життя на краще.

Разом з героями книги Роальда Дала «Чарлі і шоколадна фабрика» відправилися на екскурсію до шоколадного цеху, а потім поговорили про книгу, яка не тільки розважає, але й вчить важливих уроків про чесність, скромність та значимість сім’ї.

А найжвавіше пройшов фінал заходу – дегустація гарячого шоколаду та шоколадних смаколиків.

Немає коментарів:

Дописати коментар