13 липня 2016 р.

Мелодії для літнього настрою

13 липня в нашій бібліотеці відбулася музично-поетична година «Мелодії для літнього настрою». На початку зустрічі бібліотекарі  Людмила Заливча та Тетяна Куслій презентували користувачам бібліотеки, які прийшли на захід, виставку-перегляд «Літо з улюбленими журналами», читали чудові вірші про літо, та представили артистів, що вперше прийшли з концертом до нашої бібліотеки.

   До нас завітали двоє надзвичайно талановитих юних музиканта, які навчаються мистецтву музики в студії при Полтавському музичному училищі імені М.В.Лисенка, Максим Дейнега і Софія Матвієнко.
      Максим Дейнега грав на піаніно, деякі пісні співав. Цей хлопчик в свої 12 років віртуозно володіє грою на фортепіано, та й не дивно, адже ще в четвертому класі він став переможцем конкурсу «Юний віртуоз Полтавщини». 
    Софія Матвієнко грала на флейті, та звуки її чарівного інструменту просто заворожили публіку. Дівчина в свої 14 років має поважний список перемог в численних музичних конкурсах, в тому числі і міжнародних.
      Частину номерів Максим і Софія виконували удвох. Юні артисти мали неабиякий успіх у глядачів, що завітали на концерт, та зірвали справжні овації  від вдячних поціновувачів музики. 

                                                                                                                            
     З талановитими дітьми на концерт прийшли їхні мами, а з Максимом – ще й маленька сестричка.
     Після закінчення концерту люди не поспішали розходитися, жінки з інтересом переглядали журнали з  виставки, в яких містяться зразки для вишивання, 25 моделей літнього одягу, різні поради, доречні для літньої пори.

Немає коментарів:

Дописати коментар