24 вересня 2016 р.

Полтава вишивана

 24 вересня наш колектив разом з колегами з усіх бібліотек міста Полтавської міської централізованої  бібліотечної системи  приєднались до арт-проекту «Парад «Полтава вишивана» з нагоди відзначення Дня міста. Ми з нетерпінням чекали це  свято, яке стало вже традиційним для полтавців та гостів міста.  Адже неможливо словами передати те піднесення духу, яке відчуваєш, беручи участь в таких заходах.
 Уже 5 рік поспіль «Полтава вишивана» зібрала полтавців біля Соборного майдану, аби пройтися вулицями міста. За доброю традицією люди вдяглися у святковий національний одяг, щоб влаштувати грандіозне патріотичне свято. Цього року святкова хода розпочалась з Білої Альтанки й завершилась  у Парку культури та відпочинку «Перемога», де у цей час розгорнули велику сцену.  Ми також вдягли вишиванки,  а для створення ще більш  яскравого та святкового вигляду в цьому році виготовили красиві оригінальні кульки з паперових квітів. 


  Свято було наповнене любов’ю та патріотизмом до рідної Полтавщини та України, не стихали слова українських народних пісень, люди співали, танцювали, посміхались і раділи.


 Після параду на відвідувачів заходу у Парку культури та відпочинку «Перемога» чекав святковий концерт з розіграшами цінних подарунків.  А поряд із сценою в парку проводилися майстер-класи народних умільців, йшла виставка-продаж продукції бджільництва, виставка старовинних автомобілів, частування та інші цікаві акції.  

Свято було дійсно незабутнім та неймовірним!

Немає коментарів:

Дописати коментар