23 листопада 2016 р.

Добрі справи юних волонтерів

 Майже з перших днів війни на Донбасі діти з гуртка «Веселі всезнайки» активно підключилися до волонтерської допомоги: малювали малюнки, збирали подарунки для бійців. Тож, коли в черговий раз волонтери ГО «Полтавська громада разом» звернулися до школярів з пропозицією намалювати малюнки бійцям АТО, наші юні волонтери з радістю відгукнулись на цю ініціативу. Не тільки чудові дитячі малюнки, але й смачні гостинці принесли діти, а ще зробили колективне фото з малюнками.  Так наші дітки вирішили виразити свою підтримку, щоб у воїнів було натхнення для перемоги, щоб подарунки викликали теплі та щирі емоції і морально допомогли у важку хвилину. Завідуюча бібліотекою Людмила Заливча напекла смачних пиріжків та печива для бійців.
                                                          

     Волонтери громадської організації «Полтавська громада разом»  доставили всі подарунки  бійцям  АТО. А через тиждень історія з малюнками набула свого розвитку. Військові передали через волонтерів дітям свої подяки та побажання, які написали на звороті фотокартки. Це був приємний сюрприз для наших юних художників,  які дуже чекали хоч якоїсь відповіді від військових. Адже тепер вони точно знають -  їх малюнки дійшли до адресата, відчувають, що зробили важливу та потрібну добру справу.                                                                       

 Приємна несподіванка очікувала і на робітників бібліотеки: волонтери ГО «Полтавська громада разом» привезли з АТО подяку завідуючій бібліотекою Заливчій Людмилі Олександрівні від командира 72 окремої механізованої бригади за надану допомогу, моральну підтримку, високе почуття патріотизму та вагомий внесок у справу перемоги. 

Немає коментарів:

Дописати коментар