1 квітня 2017 р.

Смійтеся! І ваше життя буде легким і яскравим!

Початок місяця приніс нам улюблене свято всіх жартівників, брехунів та любителів гумору  – Міжнародний    день    сміху.    Саме 1 квітня у багатьох країнах світу чимало людей веселяться, жартують, розігрують чи обманюють один одного. 
     Значення сміху для людини важко переоцінити. Він є універсальними ліками для тіла й душі, знімає біль та замінює фізичні вправи, продовжує життя людини.


 Запрошуємо зарядитися позитивом в читальний зал нашої бібліотеки, переглянувши книжкову виставку «Добрий сміх не б’є, не мучить тим і бажаний для всіх», на якій представлені твори світових та українських класиків гумору та сучасних творців сміху в літературі, а також полтавські сторінки гумору наших письменників-земляків.

 Скільки вже було сказано про гумор, скільки написано гумористичних поезій, оповідань, байок, комедій! Але минають роки, навіть тисячоліття змінилися, а гумор не зникає з повсякденного життя та з літератури! Гумористичні твори доводять нам, що навіть серйозні проблеми можна сприймати з гумором, і від того шанси на розв’язання цих проблем зовсім не зменшуються, а навіть навпаки!
 Тож, вітаємо вас з цим веселим святом! Смійтеся! І ваше життя буде легким і яскравим!

Немає коментарів:

Дописати коментар