5 грудня 2017 р.

"Невтомні бабусі" серед переможців!

                      
         5 грудня є Міжнародним днем волонтера. У всьому світі високо оцінюється  роль і значення волонтерів незалежно від того, якою конкретно діяльністю вони займаються. А в нашій бібліотеці волонтером може стати будь-хто незалежно ще й від віку.
Волонтерська робота уже протягом трьох років поспіль була одним із пріоритетних напрямків роботи в бібліотеці, а в рамках реалізації проекту «Волонтерство – це поклик душі» було створено волонтерський загін «Невтомні бабусі».
Бабусі, бо всі учасники цього загону – це користувачі бібліотеки поважного віку, а невтомні, бо працюють постійно і збираються,  коли дозволяє час і здоров’я. Демонструючи невтомність, навіть на VІІІ  міський конкурс «Волонтер року» подались. Приємно було відчути себе у круговерті молодіжних, студентських і учнівських волонтерських загонів, які працюють у найрізноманітніших напрямках.
                   
        А ще приємніше було отримати відзнаки і нагороди – диплом за перемогу у номінації «Кращий волонтерський загін у сфері роботи по допомозі військовослужбовцям, які перебувають та перебували у зоні АТО та членам їх родин» та грамоту за ІІІ місце у VІІІ  міському конкурсі «Волонтер року».    
                 
         Грамотами  «Кращий волонтер року» нагороджені Мирослава Плєшкова та 
Заливча Людмила.
                                    
   Ці відзнаки стануть стимулами до ще активніших дій і продовження плідної роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар