11 січня 2018 р.

Літературна година про Василя Стуса

11 січня з самого ранку до нашої читальної зали зібралися користувачі, щоб вшанувати пам'ять Василя Стуса, якому б на Святвечір виповнилося 80 років.  Літературну годину, присвячену його життєвому та творчому шляху, ми назвали «Поете,  ми тебе почули через бурі, грози і роки».
 Представити перед аудиторією цього поета, літературознавця, публіциста, правозахисника ми запросили Віру Мелешко - кандидата філологічних наук, завідувачку кафедри української літератури Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.
 Її розповідь про життя поета-мученика, правдолюба слухали і учні гімназії №32, і користувачі старшого покоління, і працівники бібліотеки.
 А ще познайомились із літературою про Василя Стуса, яка була представлена на книжковій виставці і переглянули світлини, які доповнили прослухану розповідь.
 Потім вишивальниці  обговорювали питання  подальшої роботи над оберегом «Україна всіх єднає» на засіданні гуртка «Українські вечорниці», а волонтери займалися плетінням сіток та підготовкою інших виробів для наступної передачі для воїнів АТО.

Немає коментарів:

Дописати коментар