20 лютого 2021 р.

Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе повіки!

Майдан. Нині це слово знають у всіх країнах світу. Майдан Незалежності – це не тільки велика й головна площа в центрі Києва, Майдан – це прагнення жити в демократичній країні, боротьба за права і свободи людини, за європейське майбутнє України. За це Україна заплатила більш, як сотнею людських життів та сотнями покалічених людей – страшна ціна Революції Гідності. Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, полягли за честь, за волю, за право бути Українцями і за свою Батьківщину. 

З нагоди річниці пам’яті Героїв Небесної Сотні 20 лютого в бібліотеці-філіалі № 7 відбулася зустріч-пошанування «Пішли у Вічність сини твої, Україно, життя понесли у неозору даль», присвячена подіям, що сколихнули весь світ.

Розповідь про історичні події тих днів, декламування віршів, перегляд книг та відеосюжетів про трагічні події на Майдані, хвилина мовчання – усе це справило неабиякі враження і не залишило нікого з присутніх байдужим.

Гідність, відданість та патріотизм, який показали Герої Майдану, стали своєрідним поштовхом для переосмислення глибокої суті людського буття. Вони загинули, щоб ми жили у вільній, щасливій, квітучій країні - Україні. Пам'ять про них вічно житиме в наших серцях!

Немає коментарів:

Дописати коментар