20 квітня 2017 р.

Свято музики й поезії

 В бібліотеку-філіал №7 на літературно-мистецьке свято завітав академічний народний вокальний ансамбль «Червона гвоздика» Полтавського міського будинку культури. Цей захід відбувся в рамках проекту «Книга й пісня – два крила», який започаткований з метою знайомства та творчої співпраці з творчими колективами нашого міста.

     Вокальний ансамбль «Червона гвоздика» був створений у 1982 році на базі хорової капели ветеранів війни і праці «Пам’ять серця» за ініціативою старости хору (на той час) Клименко Анастасії. Вже у 1985 році колективу було присвоєно звання «Народний самодіяльний колектив». Нині колектив налічує 12 учасників. Керівник ансамблю – Сук Ірина Олександрівна, акомпаніатор – Потапова Ірина Іванівна. Ансамбль успішно виступає у школах, гімназіях, вузах, ветеранських організаціях, будинках людей похилого віку та інвалідів, має безліч нагород, дипломів та грамот.                                
 Успіх і захоплення глядачів здобув їхній виступ і в бібліотеці. Адже в їх виконанні звучали прекрасні пісні про кохання, дружбу, весняні квіти. Кожен виступ був поетично анонсований чудовою поезією учасниці хору Марії Василівни Литвішко.

Немає коментарів:

Дописати коментар