29 листопада 2018 р.

«Волонтерський рік» розпочав новий відлік

   Волонтери загону «Невтомні бабусі» підвели підсумки своєї діяльності, подавши матеріал на конкурс «Волонтер року». А сьогодні наш «волонтерський рік» розпочав новий відлік з години спілкування «На захисті миру та добра».
Нас з Днем волонтера прийшли привітати представники Полтавської обласної організації інвалідів війни, збройних сил, учасників бойових дій та силових структур. За сумлінну волонтерську діяльність Якушев Іван Васильович вручив грамоту від Всеукраїнської організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій. Корисним подарунком для бібліотеки стане підбірка книг, які видані цією організацією про свою історію та героїв визволення України.
      Ксенія Іванівна Нікітчук розповіла, що у дівчаток Новосанжарського дитячого будинку-інтернату є потреба у матеріалах для вишивання та рукоділля, то кому ж як не досвідченим рукодільницям їм допомогти.
      Саме для цих дівчат та для хлопців Зіньківського дитячого будинку-інтернату до Дня Святого Миколая Віра Сергіївна Гордівська виготовила за тиждень 150 янголят та 40 ляльок-мотанок. Цубер Олена Іванівна виготовила на подарунок в’язані сердечка та прикраси для новорічної ялинки.
Вишивальниці Калініченко Катерина Андріївна, Цубер Олена Іванівна, Дацько Зоя Володимирівна, Коваленко Зоя Дмитрівна прозвітували про вишитий орнамент на міжнародному рушнику фестивалю «Цвіт вишиванки», який започаткували в Тернополі. Вони це зробили як представники Полтавської області.
В цей день для бійців на передову було передано 3 зимові маскувальні сітки (95 кв.м), 5 в’язаних та 15 шитих килимків, 13 теплих жилеток та комбінезон, 20 подушок.
       За раніше передані подушки військові нам прислали разом з фото таку подяку – «Подушки это просто нечто. Спасибо за них огромнейшее. Очень классные, удобные, мягкие и на них снятся мирные красивые сны». 
        Для того ми і трудимось, щоб був мир!

Немає коментарів:

Дописати коментар