18 грудня 2018 р.

Майстер-клас по вишивці технікою "Колодочки"

   Дякуємо Світлані, що мали можливість поспілкуватися цікаво і корисно!!! Навчатися вишивати технікою «Колодочка» прийшла чималенька кількість бажаючих, але ж Світлана Гагієва вправний майстер і тому змогла максимально приділити увагу кожному!
    Слід зауважити, що вишивали жінки, які вишивають давно і вправно, але з таким способом вишивання знайомились вперше. Навіть у тій чималенькій кількості літератури та періодичних видань, що має бібліотека, знайшовся тільки один майстер-клас в такій техніці. Але хіба це можна порівняти із навчанням і живим спілкуванням? 
   Задоволені були всі, але з новими планами і задумками не поспішали йти додому. Адже до бібліотеки завітав протоієрей Свято-Миколаївського храму м. Полтави Олександр Дедюхін, який був учасником Об'єднавчого Собору Української Церкви. Він звернувся до вишивальниць з проханням вишити рушники для їхнього храму. Попереду у вишивальниць відповідальна ділянка роботи, та вже сьогодні гості отримали подарунки: 20 рушників із колекції бібліотеки, 3 сімейних рушники Зої Дацько та 2 ікони від Віри Гордівської.

Немає коментарів:

Дописати коментар