10 серпня 2023 р.

Молодь – надія і опора держави

12 серпня Україна разом з усім світом відзначає Міжнародний день молоді. Цей день був створений, щоб активно залучати молодь в усі процеси суспільного життя, а не залишати її осторонь.

Молодь – майбутнє і сьогодення країни. Це надія і опора нашої держави. Молодь різна, але її об'єднує спільне – патріотизм і сміливе, вільне від стереотипів мислення. Скільки сьогодні справжніх синів України, ризикуючи власним життям, стали на захист своєї країни! Велика частина молоді згрупувалася в тилу і робить все можливе для перемоги. Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці – у перших рядах боротьби за Україну, за своє майбутнє.

Пишаємося нашою молоддю – патріотичною, вільною, цілеспрямованою. Людьми, які точно знають, що хочуть жити, працювати, створювати сім’ї у мирній, вільній країні.

Бажаємо усім незалежних думок та сил, щоб втілити усе в життя, перспектив і нових звершень, відмінних цілей і незгасних надій. Нехай молодь прикрасить майбутнє, нехай воно буде мирним і спокійним.

                      З Днем молоді! Перемоги та миру!

Немає коментарів:

Дописати коментар