20 червня 2019 р.

Презентація книги Зої Коваленко "РУХ - це життя"

            
        Основна складова бібліотеки - книги, а презентація книги автором в бібліотеці - це завжди цікава подія.
Але сьогодні презентація була для нас особлива, бо книга була - ну "дуже своя". По-перше, автор цієї книги наша користувачка, волонтерка, вишивальниця Зоя Коваленко, по-друге, ідея про видання цієї книги вперше озвучена в бібліотеці на ювілейному вечорі пані Зої і по-третє, ми всім колективом, хто менше, хто більше допомогали у створенні текстів книги в електронному вигляді.
 Книга "РУХ - це життя" - присвята пам'яті В'ячеслава Чорновола. Її можна визначити як документально-історичний, поетично-публічистичний літопис життя автора як активної учасниці перших мітингів за незалежність України, рухівки, патріотки, людини, яка разом із Чорноволом нагороджувалась орденом Козацький хрест.
Привітати пані Зою з виходом книги прийшли її друзі, знайомі, користувачі бібліотеки. Своїми враженнями про книгу поділилися: Євген Янкевич - помічник народного депутата України Юрія Бублика, журналісти Ганна Дениско та Алла Анненкова, вишивальниця та координатор проекту «Образ і слово Кобзаря у вишивці» Катерина Калініченко, користувачка бібліотеки Олена Цубер, голова обласного відділу ГО «Союз українок» Оксана Калинич, працівники бібліотеки.
 Книга - мудра поетична сповідь і, в той же час, - заклик до виважених дій, щоб не було соромно перед майбутніми поколіннями!


Немає коментарів:

Дописати коментар