28 вересня 2023 р.

Свято «Моя бібліотека – світ моїх можливостей»

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек користувачі бібліотеки-філії № 7 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ зібралися на свято «Моя бібліотека – світ моїх можливостей».

Дійсно, бібліотека в сучасних умовах дає змогу реалізувати багато можливостей для всіх бажаючих. Традиційно користувачі можуть почитати книги, газети, журнали. Бажаючі подивитися інформацію з інтернет-ресурсів можуть безкоштовно користуватися комп’ютерами та точкою доступу Wi-fi.

В бібліотеці-філії № 7 з 2017 року потужно працює волонтерський загін «Невтомні бабусі». Волонтери виготовляють маскувальні сітки, чугайстри, плетуть килимки, шкарпетки, шиють спідню білизну.

Ще з грудня 2012 року і до цього часу рукодільниці збираються на гурток «Українські вечорниці», щоб на своїх засіданнях створювати вироби і подарунки, спілкуватися, знайомитися з новими книгами по рукоділлю.

Працівники бібліотеки-філії № 7 пропонують своїм користувачам пізнавальні заходи різноманітної тематики. А ще бібліотека в рамках проекту «Книга й пісня – два крила» поєднує популяризацію книги з пісенною творчістю народних колективів полтавської громади. Протягом року проходять концерти народних колективів міста, і навіть при бібліотеці створено гурт «Барвінок» з ініціативи користувачів бібліотеки, які захоплюються українською піснею.

Привітати всю дружню бібліотечну спільноту з нагоди Дня бібліотек завітав колектив «Дивограй», щоб порадувати чудовими українськими піснями.

Свою поетичну присвяту бібліотеці зачитала Олена Кульчій.

А поетеса, волонтер Людмила Таран-Пономаренко до свята подарувала свої книги, зачитала вірші, текст власної пісні про бібліотеки.

Артисти та глядачі теж отримали солодкі подарунки до свята.

Немає коментарів:

Дописати коментар