9 серпня 2017 р.

Щирі вітання ювілярці


Коли людина стає бібліотекарем? Мається на увазі не диплом і не трудова книжка. Хіба це не особливість душі? Хіба можна стати бібліотекарем без специфічних рис характеру, багато з яких неможливо визначити і описати. А одна з основних рис, що визначає долю бібліотекаря - це, напевне, любов до самої бібліотеки, до всього, що в ній відбувається, і якщо така любов є, то бібліотека стає рідною домівкою, в якій проходить все життя. Ось саме таким бібліотекарем і є завідувачка бібліотеки-філії №7  Заливча Людмила Олександрівна, яка 1 серпня відзначила 30-річний ювілей своєї трудової діяльності.  Її щира привітна посмішка завжди приваблює та заворожує відвідувачів. А яка приємна і цікава співрозмовниця! Це просто енциклопедія знань в літературній царині. Тому і хочеться ще і ще відвідати бібліотеку і поспілкуватися з цією чудовою жінкою.
 Цього дня бібліотека зібрала  чимало бажаючих привітати ювілярку. Кожен присутній мав можливість сказати їй  вітальне слово та вручити пам’ятний подарунок. Теплі побажання лунали  від друзів, колег, земляків, волонтерів, читачів бібліотеки.
  Свої  музичні вітання підготували  творчі колективи «Берегиня», «Полтавські піснярі», «Оберег», композитор Володимир Раковський, солісти  Андрій Шевченко, Віра Мотчана, Лідія Новікова та ін. 

 Теплі привітання отримала ювілярка і від місцевих поетів і письменників – Галини  Вовченко, Надії Гринь, Івана Яковича Нечитайла.

 На свято завітали також вишивальниці – учасниці проекту «Образ і слово Кобзаря у вишивці», які представили свої роботи і подарували Людмилі Олександрівні вишитий портрет Тараса  Григоровича Шевченка.
          
 Сценарій цього чудового свята підготувала вишивальниця, громадська діячка, поетеса  Катерина Андріївна Калініченко, яка була також ведучою. А допомагала їй у проведенні вечора  учасниця гуртка «Українські вечорниці», щирий друг бібліотеки Жанна Борщ.
 Тож бажаємо ювілярці добра, радості, добробуту і благополуччя. Щоб кожен прожитий день був легким і вдалим, а настрій завжди сонячним і світлим. Нехай  поруч будуть вірні друзі, а бадьорий запал, творче натхнення і невичерпна життєва енергія ніколи не згасають!

Немає коментарів:

Дописати коментар