14 серпня 2017 р.

Незалежна і єдина наша Україна


  26 років тому, у серпні 1991 року, в Україні відбулася подія, яка ознаменувала собою початок нової ери в історії нашої держави. У день, коли було проголошено Акт незалежності України, здійснилася найзаповітніша мрія всіх поколінь українського народу, а 24 серпня стало найважливішою датою в Україні і відзначається, як національне свято – День Незалежності України. До цієї дати в бібліотеці-філії №7 організовано книжкову виставку "Ти шляхом праведним й святим йшла до волі, Україно!".



  Відвідувачі мають можливість ознайомитися із 4 розділами виставки. У першому і другому розділах «Подих сивої давнини» та «Сильна, єдина, вільна» представлено літературу, в якій описується історія України на її шляху до незалежності.
  Третій розділ «Історія в обличчях» присвячений людям, які вплинули на розвиток боротьби за незалежність, відстоювали національну гідність нашого народу, мали значний вплив на загальний культурний, політичний, духовний розвиток України, пробуджували національну свідомість, опікувалися духовним відродженням і розбудовою нашої держави.
                       
 У четвертому розділі виставки «Історія України в художній літературі» до уваги відвідувачів – твори українських авторів про історичне минуле і сучасне нашої країни, боротьбу українського народу за волю та незалежність.
  Тож запрошуємо всіх бажаючих завітати до читального залу нашої бібліотеки і долучитися до перегляду представлених на виставці видань.

Немає коментарів:

Дописати коментар