21 вересня 2018 р.

Різноманіття екоторбинок у бібліотеці

      «Майстерня міста» в нашій бібліотеці подарувала нам багато подій, емоцій і вражень, що важко перелічити! Свій проект ми назвали «Книжкові перлини до екоторбини».
         Запропонували читачам, відвідуючи бібліотеку, класти книги саме до екосумок, екоторбинок, а так заодно і розпочати звикати до їх використання у своєму житті. Інформацію про шкідливість поліетилену намагались донести на інформхвилинці «Квітуча країна - щаслива людина», а також розповсюджуючи пам’ятку «Як допомагати нашій планеті щодня».
       В читальній залі очі розбігались від різноманіття екосумок, екоторбин, екорюкзаків! 
        Майстер-клас по оздобленні екоторбин провела майстриня Світлана Гагієва, яка представила найвишуканіші екоторбинки. Від таких, ми впевнені, не відмовились би навіть найвибагливіші модниці.
            А ще, буквально на очах присутніх маркером для малювання по тканині вона оздобила не тільки торбинку, але й кофтину пані Ніні.
 Також саме сьогодні, в Міжнародний день миру, провели акцію «Ми прагнемо миру». Дов’язали на сітці прапор, який розпочали на Театральній площі в День Державного прапора України разом з мешканцями міста. Плануємо його відправити на передову хлопцям на День захисника України як оберіг.
 Ну і звісно, приємні моменти – Диплом від керівника проекту за активну участь у проведенні «Майстерні міста», Подяки від Громадської організації «Гільдія народних умільців «Перлина» за підтримку Акції єднання «Україна моя вишивана», Грамота від Військового Комісаріату Полтавщини волонтерам з нагоди Дня міста, подяка і солодощі від ГО "Полтавська громада разом"!!! 
     День вдався! Не втомлюємося дякувати нашим активістам за підтримку! Без вас ми себе не уявляємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар