3 вересня 2018 р.

Знову кличе дзвоник на перший урок

       Початок навчального року – це зворушливе, хвилююче свято, зустріч із вірними друзями та шлях до нового й  цікавого. Вже стало доброю традицією  нашої  бібліотеки проводити  перший урок спільно  з  гімназією №32.
  3-го вересня бібліотека гостинно зустріла учнів 9 - Ф класу (класний керівник Іванова Ірина Миколаївна). Для них завідувач бібліотеки Заливча Людмила провела перший урок «Ми прагнемо миру», під час якого ознайомила учнів з історією започаткування Дня миру у світі, про те, як повинні поводити себе у такий напружений для країни час справжні патріоти України, яке значення в нашому житті має мир.  
 А бібліотекар Олена Стеблій цього дня  завітала до 10 – І класу гімназії № 32  (класний керівник Жовта Надія Олександрівна) для проведення першого уроку на тему «Плекаймо в собі громадянина України». Учні уважно та з цікавістю   ознайомилися  з правами та обов’язками  громадян України, склали портрет сучасного громадянина України, активно брали участь  в обговоренні питань, запропонованих бібліотекарем, відповідали на питання вікторини «Моя країна – Україна».
 По завершенню були зроблені світлини на згадку про перший урок у школі та бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар