20 лютого 2016 р.

Зима — це казка, чарівниця, диво!

Для більшості із нас зима — це холод, сніг, заметіль, ожеледиця, а от красу зими вирішили розгледіти на вечорі «Зима — це казка, чарівниця, диво!», який відбувся 20 січня в бібліотеці-філіалі №7 .


Скориставшись можливостями техніки та Інтернету, користувачі із задоволенням помилувалися красою льодяних та снігових скульптур, зимових пейзажів, а з розповіді дізналися  про проведення фестивалів цих скульптур, цікаві факти про зиму, сніг, сніжинки.


Згадали і про  минулорічний третій всеукраїнський фестиваль снігових скульптур, який відбувся у Буковелі. Тоді перед скульпторами було поставлено завдання — розкрити глибину трагедії та вшанувати пам'ять загиблих героїв «Небесної сотні». Пререглянувши ролик про цей фестиваль, присутні також вшанували героїв хвилиною мовчання.


Пісні, романси  про сніг, про заметіль виконували Віра Мотчана та Лідія Новікова.

Прочитавши всім знайомий з дитинства вірш «Мамо, іде вже зима», вшанували Лесю Українку, якій 25 лютого виповнилося б 145 років.
Справжньою прикрасою читального залу, яка передала чарівність і дивовижність краси зимових пейзажів  стала виставка робіт користувачок бібліотеки, учасниць гуртка «Українські вечорниці», мами та доньки Марії та Анни Сєрікових.


Немає коментарів:

Дописати коментар