1 жовтня 2020 р.

Бібліотека – острів творчості і талантів

         Як приємно, коли у свято вітають, дарують квіти і подарунки. Це є свідченням того, що бібліотеки залишаються потрібними.

Усі полиці таїною дишуть,

Тримаючи книжок добірну рать,

Щасливі люди, які книги пишуть,

Щасливі й ті, хто прагне їх читать.

Звісно, пріоритетним напрямком роботи бібліотеки є популяризація книг. Але бібліотекарі активно впроваджують й інші форми спілкування та проведення часу в бібліотеці.

У Всеукраїнський день бібліотек у бібліотеці було проведено свято «Бібліотека – острів творчості і талантів».

Різноманітні творчі роботи учасниць гуртка «Українські вечорниці» були представлені на виставці «Краса душі – це творчості наснага».

Унікальним напрямком роботи бібліотеки з користувачами є створення гурту «Барвінок». Але їх вдалий виступ-привітання є повністю заслугою талановитих людей, в яких є бажання творити добро і дарувати людям радість. Поезія, гра на скрипці, пісні під гітару, пісні виконані акапельно, запальні українські пісні та мелодії і навіть танок. 

Програма неймовірно цікава, динамічна і талановито скомпонована і обрамлена власними віршами Кульчій Олени Михайлівни.

Глядачами був дружній бібліотечний колектив, активні користувачі та волонтери загону «Невтомні бабусі». Цей волонтерський осередок також є родзинкою бібліотеки.

Віддані і активні користувачі завжди поспішають до бібліотеки. А для них бібліотекарі зробили незвичний подарунок – велотренажер. 

Це «приманка» не тільки до читання, але і до здорового способу життя. Адже користувачі бібліотеки не тільки талановиті і позитивні, а ще й енергійні.

Немає коментарів:

Дописати коментар