14 листопада 2023 р.

Волонтерський десант «Непереможних» в гостях у «Невтомних бабусь»

Учні 7 класу гімназії №7 ім. Т.Г. Шевченка давно не просто цікавляться справами волонтерського загону «Невтомні бабусі», але й активно долучаються, передаючи малюнки, сувеніри, смаколики.

Сьогодні вони прибули волонтерським десантом до бібліотеки. Знайомство розпочалося з представлення книг про волонтерство, про події і героїв війни.

Розповідь про початок волонтерства, волонтерські будні і справи доповнювалась відеороликами, які вже є чималенькою історією загону, який потужно працює на базі бібліотеки з 2017 року.

Потім діти дружно долучилися до плетіння сітки. Їм було запропоновано найпростіший метод плетіння – нав’язування невеличких шматочків стрічок, так званих «хвостиків». Це було нескладно і під силу кожному. А гуртом це можна робити ще й швидко та весело.

Свідченням того, що разом можна зробити дуже багато, є те, скільки всього було принесено учнями. Важко навіть перелічити все: сувеніри, листи, печиво, пряники, цукерки та різноманітні солодощі, чай і кава, 149 пар шкарпеток… Цілі гори всього.

За словами класного керівника Світлани Логвиновської, все це було зібрано учнями їхньої школи за підтримки батьків і вчителів. Неймовірна гордість і величезна подяка за виховання справжніх патріотів, які вже створили і свій волонтерський загін з чудовою назвою «Непереможні». А в подарунок юним волонтерам – янголята від Віри Гордівської.

Немає коментарів:

Дописати коментар