5 січня 2017 р.

На Різдво колядували

 5 січня, перед Святим Вечором напередодні Різдва Христового, наша бібліотека влаштувала справжнє свято для своїх користувачів, яке мало назву «Різдво святкуємо, з добром колядуємо».

 Різдво Христове – це красиве і наповнене звичаями і традиціями свято, яке в Україні прийнято відзначати з розмахом.  З давніх-давен в Україні різдвяні свята супроводжуються чудовими і дуже красивими православними традиціями, в ці дні звучить багато музики і пісень, що створюють особливий настрій, в якому поєднуються торжество і радість усвідомлення народження Спасителя нашого Ісуса Христа.
 Ведуча заходу Людмила Заливча розповіла присутнім про те, як православні всього світу урочисто зустрічають це свято. Адже Різдво - сімейне свято, люди намагаються провести його в колі близьких, при свічках різдвяної ялинки і за щедрим столом. Святкуючи Різдво, всі веселяться, співають, грають і ворожать.                                          
 Продовжилось свято несподіваним сюрпризом для всіх - колядками сповістили про народження Христа наші найактивніші користувачі, учасники художньої самодіяльності. За гарне колядування їм щиро подякували глядачі, а від бібліотекарів колядники отримали подарунки.
 Радісну атмосферу свята підтримав виступ добрих друзів нашої бібліотеки – вокального ансамблю «Розсошанка», які подарували глядачам святкову новорічно-різдвяну програму. Звучали колядки, пісні та побажання, не обійшлося і без Діда Мороза та Снігуроньки.                                          
 Наколядували артисти і смачних пирогів, і святкових привітань та звичайно ж дружніх аплодисментів.

 Отже, свято вдалося на славу, справжня різдвяна атмосфера зарядила всіх добром та оптимізмом! Різдво Христове воістину дивовижний час, коли наші серця наповнюються очікуванням дива ... І це чудо відбувається! .. «Христос народився – Славімо його!» Кожен з нас намагається провести цей день не так, як будь-який інший: ми даруємо добро і любов близьким людям, і напевно стаємо трохи краще.

Немає коментарів:

Дописати коментар