9 жовтня 2021 р.

Кольоровий світ учня Полтавської дитячої художньої школи Ярослава Могили

Щороку в другу неділю жовтня майстри пензля відзначають День художника України. За допомогою своїх робіт художники передають внутрішні переживання, красу і недоліки навколишнього світу, намагаються достукатися до людей, несучи їм свої ідеї. Через живопис можна показати стан душі та внутрішній світ будь - якої людини, її глибинні переживання, а також ставлення до життя в цілому.

Те, чого не помічають дорослі, нерідко стає відкриттям і одкровенням у дитячій творчості. У цьому переконуємося, знайомлячись із роботами юних майстрів пензля й олівця. В читальному залі бібліотеки-філіалу №7 відкрито персональну виставку творчих робіт «Мій світ» учня 6 класу Полтавської дитячої художньої школи Ярослава Могили (викладач Валентина Андріївна Тарасенко).

На виставці представлено графічні композиції, живописні твори, композиції, виконані різними матеріалами: «Мені тринадцятий минало», «Драперія», «Натюрморт з цибулею», «Натюрморт з картоплею», «Храм Віри, Надії, Любові та матері їх Софії», «Опішнянські мотиви», «Осінній натюрморт», «Лев», «Сливи».

Творчі роботи Ярослава виконані на дуже високому рівні. Вони – яскраві, наповнені емоціями та добром.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати експозицію та насолодитися роботами юного художника!

А Ярославу бажаємо творчого натхнення та нових ідей!

Немає коментарів:

Дописати коментар