21 квітня 2016 р.

Веселкові переливи рушникових кольорів

 З 21 квітня в бібліотеці-філіалі №7 для всіх,  хто завітає в читальний зал,  впаде в очі виставка сучасних яскравих рушників під назвою «Веселкою сплелися кольори на рушничку моєму наче доля».

 Ці рушники – клопітлива робота користувачки бібліотеки, учасниці гуртка «Українські вечорниці» Олени Іванівни Цубер.  Олена Іванівна – киянка, але після аварії на Чорнобильській АЕС змушена була переселитися  разом з чоловіком та двома синами. З 1987 року вона живе в Полтаві. Про свій переїзд жодного разу не пожалкувала. Їй подобається наше мальовниче місто та його доброзичливі люди.
 Вміння вишивати передалося Олені Іванівні від мами, а захоплено і постійно вона вишиває з 2010 року. На вишивання одного рушника витрачається близько 4 місяців. Але ця справа так захопила майстриню, що вона стала навіть сама створювати узори. На полотно 4 рушників лягли саме власноручно створені візерунки.
 Запрошуємо переглянути цю чудову виставку!




1 коментар:

  1. Шерстюк Катерина Степанівна14 червня 2016 р. о 16:19

    Вдячна бібліотекарям за те, що вони організували цю виставку. Дивишся на цю красу, і серце та душа відпочивають. Спасибі майстрині за її талант!

    ВідповістиВидалити