21 вересня 2017 р.

Музичне привітання до Дня міста

   
 23 вересня жителі Полтави відзначають День міста. В честь свята у місті проходить ряд урочистостей та інших заходів. 21 вересня бібліотека-філія №7 запросила своїх відвідувачів на вечір «Моя Полтаво, ти благословенна минулим і майбутнім у віках…».


Розпочала захід завідувач бібліотеки Людмила Олександрівна віршем про Полтаву  поетеси Марії Бойко «Із сивини століть ти поставала» і привітала всіх присутніх з Днем міста. Людмила Олександрівна також представила  книжкову виставку «Ми пам'ятаємо й ніколи не забудемо», присвячену визволенню Полтави.
 Жодне свято не обходиться без української пісні. Подарунком до Дня міста для наших відвідувачів став виступ хору «Полтавські піснярі». Ведучі концерту привітали всіх з Днем міста і нагадали, що незабаром, 30 вересня, в Україні відзначається  Всеукраїнський день бібліотек, а 1 жовтня – день людей похилого  віку.
 Лунали пісні про Полтаву, любов до рідного міста, його велич та історію, про Україну, козаків. Не обійшлося і без гуморесок, жартівливих пісень, танців. Глядачі були у захваті від танцю «Циганочка» у виконанні найстаршої учасниці хору Пусан Анастасії Макарівни, а добре відому пісню «Два кольори» виконували всім залом.




Немає коментарів:

Дописати коментар