28 вересня 2017 р.

Вікенд у бібліотеці

  28 вересня цікава подія зібрала в читальному залі бібліотеки-філії №7 чимало гостей на бібліотечний вікенд "Бібліотека - це територія творчості, добра й надії", присвячений Всеукраїнському дню бібліотек. На гостей чекала зустріч з решетилівським письменником Миколою Яковичем Нечитайлом, який охоче поділився спогадами про дитинство, юність, зрілі роки.

 Микола Якович наголосив, що любить відвідувати бібліотеки, шанує професію бібліотекаря і представив свої книги: «Перша ялинка мого дитинства», «Конячі сльози» (написана  в пам'ять про батька), «Грішниця», «Від лісу до моря», «Цінуй цей дар – життя», «По зову сердца» та ін. У книзі «Дорога до щастя» Микола Якович говорить, що він – щаслива людина, любить і цінує життя. Закінчив свій виступ побажанням жити довго у багатстві і славі на нашій рідній землі і подарував для бібліотеки свої книги з дарчим написом.
 Привітати бібліотеку зі святом завітали учасниці гуртка «Українські вечорниці», поетеси, рукодільниці Катерина  Калініченко та Олена Кульчій, які виконали веселу  пісню «Карапет». А жартівливе привітання про професію бібліотекаря від Олени Іванівни Цубер викликало шквал емоцій.
 Згадали також, що незабаром, 1 жовтня, в Україні відзначають День вчителя і День людей похилого віку. Привітали всіх присутніх в залі піснями «Вчителько моя» та «Осіннє золото».
 В рамках бібліотечного вікенду була проведена слайд-мандрівка «Наша бібліотека – світ інформації, знань, успіху». Наші користувачі з цікавістю переглянули відеоролик про бібліотеку, з якого дізналися про роботу бібліотеки та з посмішками пізнавали себе на представлених світлинах.
До Всеукраїнського дня бібліотек у читальному залі ми підготували для наших відвідувачів книжкову виставку «Українські твори-ювіляри 2017 року». Завідувач бібліотеки Заливча Людмила Олександрівна ознайомила присутніх з творами, які в цьому році святкують іменини.
 Далі всі разом перейшли до зали абонементу, де також діє виставка «Від книги до світла, до знань, до життя», на якій представлено книги-новинки різних жанрів українських та зарубіжних авторів.



 Закінчився захід чаюванням із солодощами в теплій і затишній атмосфері.

Немає коментарів:

Дописати коментар