12 лютого 2018 р.

Книжкова подорож країною кохання


         Напередодні Дня Святого Валентина пропонуємо відправитися у книжкову подорож «Перехрестями романтичних історій». Пам’ятаєте, як  героям казок було на перехресті складно вибрати правильну дорогу, а інколи і вибрати свою долю? А в нас набагато все простіше – ми пропонуємо користувачеві  напрямки, але вибравши будь-який із них він не пожалкує. Адже всі вони приведуть його у світ прекрасний, неповторний, хвилюючий – світ кохання.

 В першому розділі виставки «Кохання – вічне людське почуття» - збірники про життєві історії кохання видатних людей.
Другий розділ – «Поетичні чари кохання» для чутливих і ліричних натур, бо автори запропонованих книг розповідають про почуття римованими рядками.
«Кохання без часу і кордонів» – третій розділ, де можна вибрати історію закоханих будь-якої епохи і з будь-якого континенту.
  
      А четвертий розділ «Життєві грані кохання» – це вже романтичні історії у різноманітних проявах і в баченні сучасних авторів, які здобули популярність у наших користувачів.
 Книги цієї виставки звісно постійно будуть змінюватись, адже і при подорожі змінюються краєвиди. Запрошуємо приєднатись до нас, не пошкодуєте    буде цікаво!

Немає коментарів:

Дописати коментар