22 лютого 2018 р.

Події Майдану очима очевидця

      22 лютого в читальному залі бібліотеки відбулася зустріч з Олексієм Михайловичем Кабушком, який поділився своїми спогадами про події на Майдані в Києві.
На початку заходу була презентована виставка-реквієм «За праведні діяння їх в Небесну Сотню нарекли» та переглянуто відеоролик «Українська революція  – Євромайдан».
 А потім, затамувавши подих, іноді змахуючи сльозу, іноді кидаючи репліку від переповнених емоцій, присутні слухали спогади Олексія Михайловича про події, які розгорталися чотири роки тому в серці нашої столиці. У найтяжчий період на Майдані  він перебував у  Медичній сотні як санітар-носій.
  Подробиці подій полтавського Майдану дізналися від активної його учасниці Віри Маслак.
 Переглянувши відеоролик «Реквієм по Небесній Сотні», хвилиною мовчання вшанували не тільки Героїв Небесної Сотні, а й всіх полеглих за нашу неньку-Україну.
 Зараз Олексій Михайлович постійно їстить на передову. Ця зустріч відбулася напередодні чергової поїздки, тому були зібрані подарунки від  волонтерського загону бібліотеки.
 А ще загальне фото на фоні двох прапорів. Один із них відправиться до захисників, а інший – «Невтомні бабусі» отримали від розвідників, яким  виготовляли свої перші сітки.

Немає коментарів:

Дописати коментар