25 квітня 2024 р.

Учнівський волонтерський десант прибув на допомогу до «Невтомних бабусь»

Цікаво, як учні долучаються до волонтерської діяльності в школах? Скільки цьому  приділяється уваги? За Полтавську гімназію №7 ім. Т. Г. Шевченка можемо з впевненістю сказати, що учні цього закладу дуже активно займаються волонтерською роботою. Велика подяка педагогам цього навчального закладу, які ініціюють волонтерські акції і подяка батькам цих учнів, які дітей підтримують і допомагають.

Вкотре школярі справжнім волонтерським десантом прибули до нашої бібліотеки на допомогу до «Невтомних бабусь». Кожен ніс в руках сумку зі смаколиками, гігієнічними засобами, малюнками, оберегами. Як завжди ціла гора утворилася з подарунків!!! Вони будуть вкладені в маскувальні сітки, які поїдуть на передову, будуть відвезені захисникам, які знаходяться на лікуванні в шпиталях.

А потім діти гули і працювали, як бджоли у вулику. Багато хто з них уже не вперше долучається до плетіння маскувальних сіток. В кожного було бажання зробити свій «штрих» на сітці.

Хлопцям навіть вдалося приміряти маскувальні костюми, правда, зимові варіанти. Залишки з попереднього сезону, бо літні не залежуються нині.

Хочеться, щоб більше учнів, молоді долучалося до волонтерської діяльності, тоді вони будуть рости добрими, милосердними, готовими прийти на допомогу, незважаючи на свій вільний час.

Наша сила – в єдності! Ми віримо в ЗСУ, Україну та Перемогу! І робимо для цього все, що можемо!

Немає коментарів:

Дописати коментар