22 травня 2017 р.

Герої не вмирають!

 23 травня  День Героїв — щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків — борців за волю  нашої держави.
 Це свято – не лише данина пам’яті героям минувшини, а й день шани героїв новітніх, які сьогодні віддають свої життя за соборність та незалежність нашої Батьківщини.
 Українські герої – це прості люди, жінки та чоловіки, хлопці та дівчата, діти та літні люди, які поставили свободу рідного народу понад свої особисті інтереси і присвятили власне життя служінню українській нації.
 В читальному залі бібліотеки-філіалу №7 до Дня Героїв оформлено книжкову виставку «Ніхто не забутий, на попіл ніхто не згорів», яка включає в себе літературу про видатних діячів українського визвольного руху княжої та козацької доби, часів української революції та Другої Світової війни, десятиліть національного спротиву ОУН-УПА та часів відродження української державності. Також ми вшановуємо героїв Небесної Сотні, які чинили шалений опір антиукраїнській владі, борців за територіальну цілісність і незалежність України – воїнів АТО, які є взірцем служіння українській нації для сучасної молоді.
 Цього дня  згадаймо  усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє, вшануймо  пам’ять тих, котрі жили, боролись за Україну, її незалежність, а  також тих героїв, які сьогодні ціною своїх життів боронять нашу землю від окупанта!

Немає коментарів:

Дописати коментар