24 травня 2017 р.

Випускний вечір "Веселих всезнайок"

 Закінчилось навчання, здані іспити. Для учнів 4-Б класу гімназії №32 позаду дуже важливий і цікавий відрізок життя - вони закінчили початкову школу. 24 травня діти прийшли в бібліотеку разом зі своїми сім'ями, щоб провести прощальний випускний вечір «Ці чотири роки йшли ми разом, хвилювання й радість розділяли!». Сьогодні вони прощаються не лише з початковою школою і своїм першим учителем, а й з бібліотечним гуртком «Веселі всезнайки», який ось уже 4 роки поспіль 2 рази на тиждень відвідували дружно всім класом. 

 Спочатку діти влаштували для всіх нас святковий концерт, під час якого вкотре продемонстрували свої таланти та творчі здібності. Діти співають, танцюють і вигукують: «Канікули, канікули! Ура, ура, ура!», а на очах батьків і бібліотекарів сльози. Сльози радості та гордості – бо наші дітки подорослішали, стали такими розумними, красивими, талановитими. Сльози суму – бо ми розуміємо як будемо сумувати за цими дзвінкоголосими діточками, за їх усмішками, за їх невгамовною енергією, за тим позитивом, який ми отримували протягом цих 4 років.                                    
 Класний керівник подякувала батькам за таких чудових дітей, розповіла як вона гордиться та радіє їх досягненням. А батьки, в свою чергу, висловили щирі слова вдячності першій вчительці Осаулко Ользі Володимирівні, вчителю музики  Слюсар Валентині Миколаївні за той величезний труд, який вони вклали  в дітей, за любов та турботу. Дякували бібліотеці, бо це місце, як і школа, за ці чотири роки стало для дітей рідною домівкою.
 А потім були ігри, розваги, веселощі та солодощі. Чудова і неповторна пора дитинство  це те, що назавжди залишиться в спогадах, це світло, радість, дружба та мрії.
 Хай щастить нашим «Веселим всезнайкам»! Впевнені, що вони не забудуть дорогу в бібліотеку!
 А ми з нетерпінням будемо чекати з нового навчального року першокласників, та сподіваємося, що бібліотечний гурток продовжить своє існування, і в нашій бібліотеці завжди буде весело, цікаво та творчо.

Немає коментарів:

Дописати коментар