30 березня 2016 р.

Різноманіття новинок

30 березня в бібліотеці-філіалі №7 пройшов День інформації по новим надходженням. В цей день шанувальники книги мали змогу ознайомитись з новими надходженнями за перший квартал цього року до бібліотеки.
На абонементі на книжковій виставці «Нові надходження» книги були представлені в трьох розділах «Український літературний світ», «Романтика і пристрасті кохання», «Детективні лабіринти». Також для користувачів було запропоновано огляд літератури «Читай українське!», який провела бібліотекар Куслій Тетяна та бесіду про книгу Тімоті Снайдера «Кровавые земли: Европа между Гитлером и Сталиным», з якими можна познайомитись в рубриці «Калейдоскоп новинок» нашого блогу.
                                                                                                               
                                                                
В читальному залі в цей день було оформлено також книжкову виставку «Нові надходження», на які книги були згруповані в таких розділах «Історія : Від давнини до сьогодення», «Літературознавство : Спогади і роздуми про незабутніх», «Поезія : Поетичні строки полтавців», «Музика : Музичні дари Олексія Чухрая».
А для любителів періодики було розгорнуто перегляд «Періодичні видання на всі смаки», адже дійсно кожному можна найти своє улюблене серед різноманіття рубрик «Життя країни», «Рецепти здоров’я», «Автолюбителям», «Кухня. Дім, сад, город», «Жіноча тема», «Майстриням рукоділля».


     Знайшлося що переглянути серед новинок в день весняних канікул  і малечі із гуртка «Веселі всезнайки».


Немає коментарів:

Дописати коментар