4 жовтня 2016 р.

Книга й пісня - два крила

 А чи знаєте ви, що кожна людина має крила? Не поспішайте  заперечувати і відшукувати у себе на спині  крила. Вони невидимі – духовні.  Крилами, які тримають людину на землі, є чесність, щирість, поривання, вірність у коханні, довіра, працьовитість, щедрість, поетичність, надія, мрія, тобто усе найкраще, чим ми живемо. 
 Про це у своєму вірші написала українська поетеса Ліна Костенко  і саме цей вірш став прологом  вечора «Книга й пісня – два крила» , який пройшов 4 жовтня у  бібліотеці - філіалі №7.                           
 Споконвіку  духовними цінностями людини є книга і пісня, вони певною мірою можуть бути людині крилами, які стануть у нагоді до самоствердження, самопізнання, розвитку найкращих душевних якостей, подолання життєвих труднощів у сучасному житті.
 Бібліотека є скарбницею книг – мудрих порадників, серед великого їх різноманіття кожен може вибрати собі за уподобанням, а насолодитись повною мірою піснею всім присутнім дав смогу виступ добрих  друзів бібліотеки – хору «Полтавські піснярі». Вони дарували глядачам пісні на будь-які смаки –  ліричні і патріотичні, сумні і жартівливі, народні і пісні на музику художнього керівника колективу, композитора Дмитра Миколайовича Топтуна. У ході концертної програми артисти звеселяли глядачів веселими і дотепними  гуморесками.            
 Завершився вечір піснею «Єднаймося, любо родино!», слова якої є  своєрідною молитвою за Україну і яку  глядачі співали  стоячи разом з артистами.                      

Немає коментарів:

Дописати коментар