1 листопада 2017 р.

Осіннє дефіле новинок

    Уже розпочався останній місяць осені, йдуть дощі, холодно, а ми запросили своїх читачів на перегляд модних книжкових новинок, які наша бібліотека отримала останнім часом. Кожен, хто відвідав День інформації «Осіннє дефіле новинок», мав змогу віднайти для себе щось цікаве, корисне і навіть смачне.
Для користувачів читального залу підготовлена виставка журналу «Люблю готовить» допоможе підібрати рецепти із осінніх овочів та фруктів. Так, найпоширеніший овоч, який знайдеться на будь-якій кухні, -  це картопля. А з нього пропонуємо приготувати не тільки популярні страви, але й такі, наприклад, як кекси, безе, шашлик.
На журнальному подіумі «Мозаїка журнальних смаколиків» моделями стали цікаві статті із популярних журналів. Вони стали основою бібліографічного огляду «Коло ідей».
 
 Нові книги абонементу предстали на літературному перфомансі, а огляд книг з нього «Осінні таємниці бібліотечної полиці» було зроблено дещо по-своєму.
 Цікаво, а звертаєте Ви увагу, читаючи книгу, який  вигляд мають герої, про яких йдеться мова? Ми провели цікаве дослідження і анонсували нові книги, звертаючи увагу в першу чергу на опис одягу або зовнішнього вигляду їх героїв. Жінки й чоловіки, юні і старшого віку, привабливі і не зовсім. Як прикро можна помилитись, якщо спиратися у своїх судженнях на перше, часто оманливе, враження або робити висновки тільки на основі того, який вигляд має людина.
 То чи права народна мудрість: зустрічають за одягом, але проводжають за розумом? Це Ви зможете дізнатися тільки прочитавши книги, які допоможе вибрати наше незвичне представлення.
                                     

Немає коментарів:

Дописати коментар