2 жовтня 2024 р.

Повернула пісня і юність, і любов

Свято «Пісня поверне знов і юність, і любов», яке було приурочене Дню людей поважного віку, зібрало користувачів до читальної зали бібліотеки-філії №7 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ. Пісні у виконанні народного аматорського вокально-хорового колективу "Дивограй" повернули присутніх не тільки в юність, але й нагадали про ті свята, які були нещодавно.

Головні і найважливіші свята – це День захисників та захисниць України та День козацтва. Тому чимало звучало козацьких пісень, бо нинішні військові – це їх нащадки, які ведуть боротьбу з російською навалою, демонструючи неймовірну мужність і силу, витримку і героїзм.

Більшість присутніх – це люди поважного віку, тому гріли їхню душу чудові ліричні пісні про кохання, батьківську хату, рідну землю. І хоча їх літа на осінь повернули, але вони не втрачають жаги до життя, є активними і цілеспрямованими. А всіх їх об’єднує любов до пісні, музики, а саме 1 жовтня ще був і Міжнародний день музики.

Приємно було також отримати колективу бібліотеки привітання і з Всеукраїнським днем бібліотек. А слова вдячності є свідченням того, що бібліотеки потрібні громаді і об’єднують людей різних уподобань і будь-якого віку.

Немає коментарів:

Дописати коментар