10 серпня 2020 р.

Для літньої днини книжкові новини

       Серпень багатий на свята. А свято в бібліотеці – це надходження нової літератури. Цього разу книжковий фонд нашої бібліотеки поповнився різноманітною літературою. До уваги наших користувачів: історичні романи, романи про кохання, детективи і фентезі.
         Особливо радують новинки сучасних українських авторів.
Нарешті поціновувачі творчості Світлани Талан отримають змогу прочитати її нові романи «Зловити промінь щастя» і «Когда прошлое впереди», адже кожний роман письменниці – бестселер і його з нетерпінням чекають не лише українські читачі, а і прихильники за кордоном.
До вподоби  нашим користувачам і романи Ніни Фіалко. Нові романи цієї письменниці «Літні забави», «Шукачі земного раю», «Нерівний шлюб» чекають на своїх читачів.
На любителів детективів чекають новинки Олексія Волкова («Не проси пощади у тіні»«День Відбуття») та Андрія Кокотюхи («Останній контракт», «Вигнанець і навчена відьма»).
Варто поспішати до бібліотеки і всім поціновувачам творчості Дарини Гнатко, Надії Гуменюк, Володимира Лиса, Жанни Куяви, Олени Печорної, Сергія Пономаренка, Лесі Романчук, Володимира Рутківського, Ірини Тетери, Симони Вілар.
Цікаві книг і зарубіжних авторів вже віднайшли своє місце на полиці. Наші користувачі з нетерпінням чекали новий бестселер «Місто дівчат» від автора роману «Їсти, молитися, кохати» Елізабет Гілберт.
І ще багато цікавих книг на будь-який смак.
З повним переліком літератури, яка надійшла до бібліотеки, можна ознайомитися, звернувшись до бібліотекаря.
Бажаємо приємного знайомства з книжковими новинками!

Немає коментарів:

Дописати коментар