5 грудня 2021 р.

Допомагати зовсім просто: Міжнародний день волонтера

До Міжнародного дня волонтера у бібліотеці-філіалі № 7 була проведена година спілкування «Допомагати зовсім просто». Волонтери загону «Невтомні бабусі», який діє при бібліотеці, зібралися і посвяткувати, і підвести підсумки, і намітити нові починання.

Команда волонтерів «Невтомні бабусі» не тільки невтомна, відповідальна, а ще й дуже дружна. Крім того, що вони передають вироби на передову, є ще група вишивальниць, які зараз втілюють черговий проект для Української греко-католицької церкви.

Черговою порцією своєї неперевершеної «сувенірної продукції» порадувала Віра Гордівська, веселі килимки змайстрували до цього дня Валентина Куценко та супрунівська група на чолі з Тамарою Степанець.

Прийшли привітати волонтерів Оксана Калинич, Анатолій Банний, Володимир Раковецький, Ірина Іванова – люди, які їх підтримують, допомагають вирішувати чимало проблем – дістати основу сітки, матеріали для її обплітання, тканини для шиття, синтепон для подушок, та й відправляти стільки продукції безпосередньо бійцям на передову не змогли б самі.

Веселий святковий настрій дарував присутнім бібліотечний самодіяльний колектив – гурт «Барвінок».

Також чудовим подарунком для волонтерів стала святкова презентація!

Немає коментарів:

Дописати коментар