15 лютого 2024 р.

В цю велику, страшну годину з'єднаймося в єдину Україну!

Інформаційний дайджест

16 лютого Україна відзначає День єднання з 2022 року. Він був заснований на тлі попереджень про можливу війну для підняття духу і зменшення психологічного тиску. А ще цей день покликаний нагадати, що саме в єднанні – наші сила та міць.

Це єднання стало запорукою успіху у протистоянні від ворога. Всупереч здоровому глузду 24 лютого 2022 року близько 4-ї години росія оголосила про початок «спеціальної воєнної операції», метою якої названо «демілітаризацію і денацифікацію України». За кілька хвилин російські ракети атакували українські аеродроми та військові об’єкти по всій Україні, почалося відкрите збройне вторгнення росіян із території Білорусі та тимчасово окупованого Криму. Російсько-українська війна перейшла в нову гостру фазу.

Але план швидкого завоювання української землі рухнув. Українці вистояли й довели свою спроможність перемагати російську військову агресію. Сьогодні Україна ефективно стримує її завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі. Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі. Тож наше суспільство має й надалі залишатися консолідованим для перемоги над агресором і розбудови демократичної правової держави в сім’ї європейських народів.

Україна – єдина країна!

Україна – це сила!

Україна – це наші солдати,

Які пішли воювати.

Єдність – це наші волонтери,

Які дістануть усе, що треба.

Єдність – це наші сапери,

Які розміновують міста і села.

Єдність – це вся Україна,

Яка не стоїть на колінах.

Перемогу наближає,

І ніхто нас не здолає.

Єдність до перемоги нас веде,

Єдність ворога порве.

Із руїн підніме Україну,

Прокладе нам шлях до миру.

Українці прагнуть миру та спокою, ні на мить не втрачають віри та надії, і знову борються за єдність, волю, правду! Борються кожен на власному фронті і точно знають, що все буде України, не інакше!

Немає коментарів:

Дописати коментар