11 серпня 2022 р.

Молоді підвладне все

Вперше у 2022 році День молоді в Україні будуть відзначати 12 серпня, як і у всьому світі. Але це нинішнє свято є особливим і тому, що все наше життя затьмарено війною.

Молодь із перших днів війни стала надійним тилом для військових та цивільних громадян України. Молодіжні організації, молодіжні центри, молодіжні працівники, волонтери стали цивільними захисниками, які швидко приймають рішення та допомагають великій кількості громадян не розгубитися, адаптуватися до ситуації, що виникла, та знайти ресурси.

Щохвилини українські молоді люди, як і всі українці, віддають не тільки свої сили, а зрештою і життя, щоб перетворити своє бачення України у реальність, відстояти незалежність та наблизити нашу перемогу.

А як би хотілося, щоб юні, натхненні, впевнені, енергійні, рішучі, окрилені ідеями, сповнені сил, схильні до інновацій, не обтяжені постсоціалістичними догмами витрачали свої сили, енергію та таланти для успішної розбудови сильної держави та щасливого життя.

І так обов’язково буде! Але ніколи не зітреться в пам’яті те, якою є надвисокою ціна, що віддає українська молодь, відстоюючи свою Батьківщину!

Молодь проявляє себе на різних фронтах: інформаційному, волонтерському, спортивному, освітньому, культурному, економічному.

Працівники бібліотеки-філії №7 пропонують згадати молодь, яка здобуває спортивну славу України. Адже саме спортивна та здорова молодь є авангардом сильної нації та процвітання нашої країни, а спорт дає високий життєвий тонус і надзвичайне душевне піднесення.

Немає коментарів:

Дописати коментар