25 вересня 2024 р.

Оплата комуналки онлайн – легко і зручно

У багатьох оплата комунальних послуг асоціюється з горою платіжок. Хто не сидів до ночі з калькулятором, намагаючись звести дебет із кредитом? Хтось боїться нових технологій, а хтось навіть не довіряє їм. У бібліотеці-філії № 7 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ на занятті з цифрової грамотності «Оплата комуналки онлайн – легко і зручно» намагалися розвіяти ці безпідставні страхи та пояснити простою мовою, як можна оплатити комуналку за допомогою комп’ютеру або смартфону та Інтернету.

На початку заняття бібліотекар-консультант Хабу цифрової освіти пояснила перевагу оплати комунальних послуг онлайн, адже це дуже зручно і легко.

Потім присутні переглянули освітній серіал «Оплата комуналки онлайн» на платформі «Дія. Освіта», з якого дізналися, як оплатити комуналку, не виходячи з дому, використовуючи різні варіанти: на сайтах комунальних підприємств, за допомогою платіжних сервісів та на сайтах чи у мобільних застосунках банків.

Більш детально зупинилися на додатку Приват24, адже це найпопулярніший і найзручніший варіант оплати комунальних послуг. Так би мовити, не відходячи від віртуальної каси, тому що багато хто отримує кошти на власний рахунок цього державного банку. Вчилися користуватися цим мобільним додатком разом із експертом Василем Вірастюком.

Оплатити комуналку онлайн, як виявилося, дуже просто, без ніяких черг, скупчення людей, пошуків терміналів або кас. Все під рукою! Достатньо мати смартфон або комп'ютер.

Немає коментарів:

Дописати коментар