19 серпня 2021 р.

Роман «Намальовані люди» написаний справжньою патріоткою України

Ми не мали і краплі сумніву, що зустріч з Мілою Іванцовою буде цікавою. Але … Ця зустріч виявилась дуже, дуже, дуже цікавою. Романи пані Міли називають «терапевтичними», а роман який вона презентувала цього разу був не тільки «терапевтичним», але ще й патріотичним.

Письменниця подарувала змогу пережити хилюючі моменти Майдану, які вплетені в долі її і головних, і зовсім епізодичних героїв. І хоча пані Міла наголошує, що всі герої вигадані, та в них можна розгледіти незриму і постійну присутність автора. Такий твір могла написати тільки справжня українка, патріотка, яка не просто збирала матеріали про події зими 2013-2014 року, але й сама була активною учасницею цих подій. Такі детально описані епізоди як розмальовування шоломів Ларисою, приготування бульйону Соломією, та ще безліч пережитих епізодів письменницею вдало лягли в канву роману «Намальовані люди».

Читачі нашої бібліотеки мали нагоду познайомитись і поспілкуватись справді із «Золотим письменником України», зробити пані Мілі подарунки і отримати її книги з дарчими підписами.

Цінно, що Мілою Іванцовою було відзначено, що наша зустріч була не монологом, а діалогом, цікавим для обох сторін.

Немає коментарів:

Дописати коментар