11 лютого 2023 р.

Презентація виставки робіт юної художниці Катерини Животок

11 лютого в читальному залі бібліотеки-філії № 7 відбулася презентація виставки робіт учениці Полтавської дитячої художньої школи Катерини Животок «Картини Катерини» (викладач Ірина Пашинська).

Катерині 16 років, а вона вже досягла значних успіхів у творчості. Картини, представлені на виставці, цікаві тим, що вони різнопланові і за техніками виконання, і за тематичним напрямком. Вони вражають своєю щирістю, майстерністю, загадковістю, оригінальністю, хвилюють і захоплюють, пробуджують почуття прекрасного і зміцнюють віру в добро.

На презентації виставки були присутні викладачі, рідні, друзі, однокласники КатериниДівчина наголошує, що без їхньої підтримки вона не досягла б всіх своїх успіхів. Саме батьки побачили в неї хист до малювання, допомагали в скрутні часи, коли не було натхнення працювати далі. А однокласники та викладачі  завжди її підтримують і надихають на творчість.

Катерина не збирається зупинятись на досягнутому, в майбутньому мріє розвивати свій талант і постійно вдосконалювати майстерність живописця.

Бажаємо юній художниці успіхів на її творчому шляху!

Немає коментарів:

Дописати коментар