9 березня 2017 р.

В бібліотеці свято і знову аншлаг!

 Непомітно пролетів святковий вихідний день 8 березня, і ось уже бібліотека-філіал №7 знову   приймає   гостей. 9 березня в нашій бібліотеці відбувся другий літературно - музичний вечір з циклу вечорів, присвячених Міжнародному жіночому дню та Шевченківським дням. І на цей раз до нас в гості завітав вокальний ансамбль «Розсошанка» Розсошенського сільського будинку культури.
 День 9 березня приніс нам свято близьке серцю кожного справжнього українця, сьогодні вся Україна святкує 203-річчя з дня народження великого українського поета, генія і пророка України Тараса Григоровича Шевченка.
 Програму вечора розпочала бібліотекар Олена Стеблій. Привітала з минулим Жіночим святом. І звичайно ж нагадала всім присутнім про день народження нашого Великого Кобзаря. Сьогодні Олена вже проводила Шевченківські читання з школярами, тепер же виступила перед дорослою аудиторією, познайомила з книжковою виставкою, присвяченою Тарасу Григоровичу Шевченку, і ще раз підкреслила велич та геніальність цієї людини і той безцінний внесок, який він залишив для всіх українців.                      
 А далі святкову програму представили нам артисти з колективу «Розсошанка». Цей ансамбль виділяється сільським колоритом, самобутністю і морем гумору та позитиву, а також прекрасною поезією, яка звучить в їх виконанні дуже емоційно і урочисто. Щоразу вони готують абсолютно нову святкову тематичну програму. Не підвели і цього разу - подарували нашим глядачам пісні про жінок, які перепліталися прекрасними поетичними рядками і поздоровленнями. Співали пісні на вірші Великого Кобзаря та декламували поетичні твори з творчості Тараса Григоровича Шевченка.                           
 Сюрпризом і новинкою для нас і наших глядачів стала гумористична сценка про двох сусідок з села. Ох і насміялись же всі! Все як у житті: почали сусідоньки зі скандалу - то курей поділити не могли, то город, а закінчили мировою. Так такі вже наші українські жінки і є - емоційні, але веселі і доброзичливі!              
 Взагалі свято вдалося на славу, атмосфера була творча і неповторна, і вечір подарував море позитивних емоцій!
 Наш колектив щиро дякує учасникам вокального ансамблю «Розсошанка» за прекрасний виступ, а нашим улюбленим глядачам за те, що вони постійно забезпечують нам аншлаги і з радістю відвідують наші заходи!

Немає коментарів:

Дописати коментар