7 березня 2017 р.

Книжкова виставка про жінок: відомих, талановитих, сильних, коханих та надзвичайно чарівних

 Прекрасне створіння – жінка. Одним поглядом може викликати велике почуття.  Тому що все високе в людині – від жінки. Вона дає життя, леліє, зігріває, допомагає зробити перші кроки. Жінка – порадниця й захисниця. Її сила безмежна.
 До Міжнародного жіночого дня 8 березня в читальному залі нашої бібліотеки оформлена книжкова виставка «Жінка… Немає милішого слова, ти ж бо життя і творіння основа».

 Книжкова виставка має  чотири розділи.
 Перший – «Славні дочки України» містить літературу про найславетніших жінок нашої землі від стародавніх часів й до наших днів. І яка жінка світу зрівняється з українкою – вродливою і співучою, ніжною і вірною, господинею і рукодільницею, Берегинею і Матір’ю? Про українську жінку сказано і написано немало.              
 Другий розділ «Вони вершили долю світу і країн» несе інформацію про жінок, які залишили помітний слід в історії. Для цього вони використовували свої кращі якості - розум, енергію, силу волі, талант і, звичайно ж, жіночу чарівність. Тому даний розділ присвячений саме таким жінкам. Великі княгині, цариці, імператриці, знамениті і забуті, вони своїми долями відкривають багато таємниць минулого. Представлена література  розкриває різноманітну жіночу сутність. Адже жінці під силу великі справи.
 В третьому розділі «Жінка в світ приходить для любові» розміщена література про жінок, які були коханими, красивими, музами для чоловіків, ніжними та неперевершеними. Адже бути жінкою - це ціле мистецтво.                  
 І нарешті четвертий розділ «Коли поет – ще жінка й мати, він може з Богом розмовляти» розкриває імена талановитих поетес, знайомить з їх творчістю і пропонує насолодитися гармонією поетичного слова.
 Тож, зі святом нас усіх, завітайте до нашої бібліотеки! На нашій виставці ви знайдете різноманітну літературу і обов‘язково зможете підібрати собі щось цікаве та корисне.

Немає коментарів:

Дописати коментар