20 січня 2022 р.

Єдність дій, думок і сподівань волонтерів та військових

20 січня волонтери загону «Невтомні бабусі» зібралися на патріотичну годину в читальній залі бібліотеки-філіалу №7. До них на гостину завітали військовослужбовці з 5-ої Батальйонної тактичної групи 81-ої окремої аеромобільної бригади, яка входить до складу Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Зустріч назвали «Єдність дій, думок і сподівань». Бо дійсно волонтери діють, допомагають військовим. А думки і сподівання волонтерів і військових направлені на те, щоб якомога скоріше закінчилася кровопролитна боротьба за звільнення українських земель.

Світлану Гагієву всі волонтери добре знають, бо свого часу вона співпрацювала з майстринями гуртка «Українські вечорниці», була частим гостем на заходах в бібліотеці. А зараз вона свою долю пов’язала з армією і служить старшим солдатом. В минулому році, коли Світлана перебувала на Сході, всі волонтери не тільки переживали за неї, а й передавали сітки, подушки, килимки.

За постійну підтримку військових, самовідданість та активну життєву позицію майор Гоц Петро Борисович щиро подякував волонтерам та від імені командування вручив подяки.

Немає коментарів:

Дописати коментар