28 серпня 2024 р.

У бібліотеці можна навчитися цифровій грамотності

Цифрова грамотність в сучасному житті дуже важлива для кожного, адже світ не просто змінюється, він упевнено рухається в бік усе більшої цифровізації. Реальність вимагає від громадян швидкої адаптації, прийняття викликів та бажання вчитися. Цифрова грамотність – це безпечне й ефективне використання сучасних цифрових технологій у роботі та навчанні, в професійному та особистому житті.

Кожна людина, яка бажає набути цифрові навички, може це зробити. На базі бібліотеки-філії № 7 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ працює Хаб цифрової освіти, де можна навчитися цифровій грамотності. У рамках проєкту «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках-Хабах цифрової освіти Полтавщини» тут надаються індивідуальні консультації, проводяться навчання, групові перегляди освітніх серіалів на платформі «Дія. Освіта».

Усі охочі можуть здобути навички користування смартфоном, комп’ютером, Інтернетом та основними онлайн-сервісами, дізнатися свій рівень цифрової освіти та отримати консультації як його підвищити.

Усіх бажаючих покращити свій рівень цифрових навичок та компетентностей, щоб краще орієнтуватися у цифровому світі, запрошуємо до нашої бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар