15 грудня 2016 р.

Активна участь в проекті «Вишивана моя Україна»

 Редакцією обласної газети «Село полтавське»  до 25-річчя Незалежності України і 25-річного ювілею газети  був започаткований проект «Вишивана моя Україна», який тривав з початку червня до середини грудня 2016 року.  Протягом цього періоду  у кожному  номері газети публікувалися статті про людей з Полтави й області, які займаються вишиванням, а також про історію вишиванок, що стали реліквіями родини.
 Рукодільниці гуртка для дорослих «Українські вечорниці» нашої бібліотеки  – Марія Михайлівна Сєрікова, Юлія Іванівна Карпова, Олена Іванівна Цубер  та завідувачка Заливча Людмила Олександрівна стали учасницями цього проекту. Дружно вони відгукнулися й на запрошення завітати на гостини в  редакцію газети «Село полтавське» 15 грудня.


 Головний редактор газети, заслужений журналіст України Лариса Коба на початку зустрічі провела для присутніх екскурсію приміщенням редакції, розповіла про історію своєї газети. А потім всім учасникам проекту, які змогли прийти  в цей день в редакцію,  вручила подяки за участь у проекті «Вишивана моя Україна», активну власну позицію зі збереження і примноження народних традицій. Разом з грамотами всі отримали гостинці в мішечках із мішковини  з логотипом газети.  Також  Лариса Юріївна повідомила, що кожному учасникові проекту редакція передплатила газету на 2017-й рік, і запросила всіх до подальшої співпраці в проектах газети «Село полтавське».                                      

Немає коментарів:

Дописати коментар