6 грудня 2016 р.

Участь у конкурсі "Волонтер року"

 5 грудня в Полтавському міському будинку культури відбулось нагородження найактивніших волонтерських загонів міста. Протягом трьох тижнів Полтавський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводив VII щорічний конкурс "Волонтер року".
 Цього року вперше взяв участь у цьому конкурсі Волонтерський загін Полтавської міської централізованої бібліотечної системи на чолі з командиром загону Дузенко Тамілою Андріївною.
 Журі конкурсу оцінювало роботу волонтерських загонів за результатами діяльності протягом попереднього року. 30 листопада відбувся, власне, сам конкурс – представники загонів презентували журі роботу своїх організацій у вигляді презентацій, відеороликів та фотографій. Ми також створили презентацію – звіт про роботу нашого загону, яку представили на розгляд журі.
                                                                                   

 В конкурсі брали участь волонтери за різними напрямками роботи: екологічний, робота із людьми з особливими потребами, дітьми пільгових категорій, по популяризації здорового способу життя, робота по допомозі військовослужбовцям, які перебувають та перебували у зоні АТО та членам їх родин та іншими напрямками.
 Зал будинку культури був заповнений вболівальниками учасників, волонтери нашого загону також відвідали це свято, вболівали за свою команду та раділи, адже наша робота була відзначена по заслузі. Завідуюча бібліотеки-філіалу №7 Заливча Людмила Олександрівна нагороджена грамотою, як кращий волонтер року від  нашої команди.

 А волонтерський загін Полтавської міської бібліотечної системи здобув перемогу в номінації  «Кращий волонтерський загін у сфері роботи по допомозі військовослужбовцям, які перебувають та перебували у зоні АТО та членам їх родин», диплом та кубок отримала командир нашого загону Дузенко Таміла Андріївна.
 Для колективу нашої бібліотеки ці нагороди особливо важливі, адже всі працівники бібліотеки-філіалу №7, а також майстрині з гуртка «Українські вечорниці» та діти з бібліотечного гуртка «Веселі всезнайки» є членами Волонтерського загону Полтавської міської централізованої бібліотечної системи.

Немає коментарів:

Дописати коментар